Funderar du på att starta eget i Örebro?

Vi hjälper personer att förverkliga sina drömmar!

Har du tröttnat på att jobba för någon annan och vill bli din egen chef? EkoReko har lång erfarenhet och kan hjälpa dig att komma igång.


Var börjar man?

Kanske du frågar dig?

Det finns många saker man måste veta och ha koll på innan man startar eget. Många som har en dröm eller en idé fastnar ofta på att det är för krångligt eller känns som ett för stort projekt att dra igång ett eget bolag.

Men här finns det hjälp att få! Ofta känns steget mycket större och svårare än det faktiskt är. Har man drivet och är fokuserad så är chanserna stora att lyckas.


Det finns hjälp att få!

Vi på EkoReko är en redovisning- & bokföringsbyrå som har lång erfarenhet att hjälpa personer att starta eget.

Vi hjälper dig med det tråkiga så kan du fokusera på att driva bolaget framåt och förvekliga dina drömmar!

Vi jobbar i Örebro med omnejd och finns här för dig om du har några frågor kring starten av bolaget, vilka steg man bör ta eller om du bara vill ha en hjälpande hand.


Utveckla ditt befintliga bolag.

Låt oss på EkoReko hjälpa dig med din bokföring i Örebro.

Vi på EkoReko kan också hjälpa dig att utveckla ditt befintliga bolag genom att våra tjänster. Många lägger allt för mycket tid på pappersarbete och annat administrativt arbete. Detta är timmar som man istället kan fokusera på det man är bäst på och på så sätt utveckla sitt bolag.

Så tveka inte att kontakta oss om du vill ha hjälp med redovisning, bokföring, starta eget eller ekonomirådgivning. Vi kan siffror och hjälper dig att frigöra tid till det du är bäst på!